plaatkoek met appel en havermout

Appels zijn lekker en kun je nooit genoeg in huis hebben… In elk geval WIJ niet. Dochter moet nog erg aan de smaak wennen, ze heeft toch echt de voorkeur voor peer en banaan qua fruit. Zoonlief daarin tegen eet praktisch elke dag wel een appel, als het aan hem ligt gaat er naast andere groentes en fruit ook een appel in. En als ik heel eerlijk moet zijn, ik snaai er vaak s’middags ook 1 onderweg naar school om hem op te halen.

Misschien is de reden dat ik veel met appels bak heel logisch, ik heb ze altijd in huis! En als we dan een keer onverwacht visite krijgen is een appeltaartje zo gemaakt! Zo is deze plaatkoek ook ontstaan, hij is niet heel moeilijk en lekker fris.

Ingrediënten

Bereiding

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s