Omelet met aspergetips, huttenkäse en kalkoenfilet

 

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • scheutje melk
  • ongeveer 12 aspergetips (ik had een half bakje gebruikt)
  • huttenkäse
  • rolletjes kalkoenfilet
  • peper en zout naar wens
  • bakboter/olie

Bereiding

Mix de eieren met een scheutje melk goed los in een beslagkom. Zet een pan met ruim water aan de kook. Verwarm de boter of olie in een grote koekenpan en giet je geklutste ei uit in de koekenpan. Laat op zacht vuur je omelet langzaam stollen, mocht je een passende deksel hebben, doe deze dan op de pan. Zodra het water kookt, kun je de aspergetips even blancheren. Giet deze af en laat afkoelen in koud water. Wanneer je omelet aan de bovenkant volledig gestold is, draai je deze even om zodat beide kanten een aangebakken zijn. Wanneer je omelet goed is, kun je deze over 2 borden verdelen. Verdeel de aspergetips, rolletjes kalkoenfilet en een aantal lepeltjes huttenkäse over je omelet. En bestrooi met peper en zout naar wens.

Lekker met een plak donkerbruin brood of juist op een bedje van sla.

Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s